lørdag 5. september 2009

Thailandsk trafikk er ikke til å spøke med..

Nordmann alvorlig skadet i trafikkulykke i Pattaya, politiet mistenker promille, hvilket ikke forundrer meg.

Det virker som om enkelte tror lover og regler ikke gjelder i Thailand og har et svært avslappet forhold til å kjøre i påvirket tilstand.

Dette gjelder både lokale og turister og er vel kanskje det aller mest risikable en kan gi seg ut på i Thailand med den trafikken som er der, jeg råder alltid venner som skal til Thailand å ikke falle for fristelsen å leie motorsykkel, risikoen er rett og slett for stor.

Tilbring en time eller to ved et akuttmottak en sen kveld og se hva jeg mener....

8 kommentarer:

  1. Ikke trafikken i Thailand sin skyld. At nordmenn tror de kan gjøre som de vil når de er i Thailand er problemet. Det er rett og slett fylla som har skylda.

    Når vedkommende våkner opp er det til et mareritt. Han er blitt gjeldsslave.

    SvarSlett
  2. Helt rett men trafikken er ikke å kimse av heller, jeg kjører kun i edru tilstand og det er jaggu vanskelig nok til tider :)

    Kan nok fastslå at han vil befinne seg i en alvorlig situasjon ja, erstatningskravet kommer og hvis han er interessert i å noensinne reise hjem til Norge så bør han betale det...

    SvarSlett
  3. kjørt i fylla i Thailand i 15 år nå , ingen verken små eller store ulykker . Er bare og kjøre med vett så går det fint og kjøre i Thailand med eller uten alkohol i blodet :-)

    SvarSlett
  4. mann kan ha vett, men noen ganger så treffer mann på sånne som denne normannen som ikke var helt klar i hue. får håpe for hans egen del at han ikke våkner opp.. er vel ikke den siste av oss som kjører i fylla i thailand desv...

    SvarSlett
  5. Fyllekjøring skulle ha vore forbudt..

    SvarSlett
  6. Det er jo blitt forbudt, men hvor er promillekontrollene?

    SvarSlett
  7. I Thailand er du uanstt usatt i trafikken, full eller ikke, en ting er sikkert som utlending så får du skylda og da bør pengboka være stor

    SvarSlett
  8. Bor selv i Thailand og kjører frem og tilbake til bangkok et par ganger i mnd og andre steder.Bare tenk som thaiene i trafikken gjør så går det bra.Mye rar kjøring her ja og mange som kjører i fylla. Når det gjelder nordmannen i pattaya så har jeg selv sett åssen nordmenn oppfører seg når de får en kjempe rask sykkel mellom beina.Tror de er verdensmestere og bruker overhodet ikke hodet.Familien til jenta kommer tilå kreve kjempe erstatning og han kommer ikke ut av thailand før både sykehus opphold og erstatning er betalt. Får håpe han hadde reiseforsikring men det er vel ikke sikkert den gjelder så lenge han var påvirket.

    SvarSlett