onsdag 9. september 2009

Thailand klarer seg fint uten disse idiotene.

Folk som reiser på ferie til Thailand for å bole seg opp er vel ikke den type ambassadører Norge trenger....

Darwins law har jo en tendens til å renske opp i hvertfall de mentalt ustabile av dem, thailendere ser ikke spesiellt imponerende ut i en konfrontasjon men kombinert med Muay Thai og det fakta at det som regel er 10-15 av dem skulle gjøre susen :)

26 kommentarer:

  1. For et liv!!!! Godt gutten ikke har familie, og det er vel ingen som kunne tenke seg en slik fyr heller...... Virker som ha er lei av livet, driver på slik. Dette ligner på en russisk rulett. En dag ligger han med tærne i været. Får håpe du ikke er i Thailand da, for jeg ville ikke vært pasient på sykehus i et slikt land.

    SvarSlett
  2. Det ser ut som det er masse søppel som kommer til Thailand. Jeg er gift og bor her, men gremmes over alle disse taperne som finner veien hit. Har sluttet med å si jeg er fra Norge.. Her kom det inn enda en expert! Så sykehus er ikke bra her? Jeg har tatt en operasjon her. Mye bedre sykehus enn du finner i Norge.. Tulling!!

    SvarSlett
  3. Det er bra det settes søkelys på dop i og fra Thailand. Norske bakmenn med såkalt legitim investeringsinteresse operer fra Thailand og sørger for tilførsel til Norge.

    SvarSlett
  4. Hehe det at du kommenterer sykehus viser bare hvor lite du vet. MYE bedre standard i Thailand en hva du finner i kjære Norge.

    SvarSlett
  5. helt utrolig at en som har brukt anabole steroider over så lang tid kan være så uvitende. "med steroider kan man bygge 10 kg muskler på to mnd". er jo med på å bygge opp alle de latterlige mytene rundt steroidebruk. det er fysisk umulig å legge på seg ti kg muskler på 2 mnd, selv om du spiser alt du kommer over av muskeloppbyggende preparater.9 av de 10 kg man legger på seg er vann og fett som man mister når man går av igjen. Utrolig morsomt forresten å lese alle bloggene og komentarene uvitende og dømmende stakkarer legger inn her. :)

    SvarSlett
  6. klippet fra VG-nett: "Anabole steroider kan også føre til redusert fruktbarhet"

    Kanskje like greit at vi slipper å få videreført sånne løkhuer som "Tom" Det er vel ikke den skarpeste kniven i skuffen vi leser om her...

    SvarSlett
  7. Og alt som står skrevet i avisene er ordrett riktig også ;-)

    Halleluja

    SvarSlett
  8. Ad vektøkning på 10kg: i tillegg til den oppbyggende effekten, har boler i større og mindre grad en salt retenderende (holder på saltet) effekt. Øker mann saltkonsentrasjonen øker også vannmengden. Altså: apekattene legger på seg mye vann og tror det er muskler...

    SvarSlett
  9. Utrolig hvor mange bedrevitere som dømmer alt de kommer over. Hva ialle dager vet dere egentlig om å bruke aas?
    Dere dømmer en manns intellekt utifra valgene han tar. Jeg synes alle som drikker seg dritings vær helg er dumme, men jeg sier ikke at de er tilbakestående forde. Vet dere skadevirkningene på aas kontra stort alkoholforbruk??

    SvarSlett
  10. Forskning har vist at damer foretrekker veltrente menn som Tom. At venstrevridde journalister med en forkjærlighet til rødvin og rusmidler og andre kaster stein i glasshus for så være.

    SvarSlett
  11. Kroppsbyggere er udyr! Nå er riktig nok de kroppsbyggere jeg kjenner Leger, miljøarbeidere og mennesker som jobber med omsorgsyrker.

    Men VG forteller meg jo at det er slik det er, udyr!

    Hva med å skrive om hvor mye av det nazistene tok fra Norge ble av under andre verdenskrig, da er det kanskje noen på stortinget som kommer fra litt mindre "pene" familier og må konsentrere seg litt mer om sin egen historie enn å angripe menn som liker å ha en muskuløskropp. Kanskje noen maktmennesker i LO, NRK og AP som plutselig må konsentere seg litt mindre om å dømme maskulinitet som om det var giftstoff og plutselig gjøre litt rede for sin egen families historie.

    SvarSlett
  12. Jeg foreslår at vi henger alle kroppsbyggere fra slottsbalkongen! da disse menneskene ikke bare har ført HIVforskning og rehabiliteringsmetoder lysår frem i tid men de har også hjulpet et utall mennesker som har kommet til dem med problemstillinger når det gjelder kropp og muskulatur.

    Hvordan våger disse idiotene å leve blant oss sosialistiske statsfeministiske overmennesker! jeg foreslår at vi henger dem alle som en!

    SvarSlett
  13. Det er da greit å være muskuløs og veltrent uten å dytte gift i kroppen, det er da greit å trene uten å tilføre stoffer som kan føre til mental ubalanse osv?

    SvarSlett
  14. Hver gang AAS blir diskutert blant uvitende kommer de samme standardargumentene som mental ubalanse og aggrisivitet osv. Hvilke studier er det dere leser som underbygger slike påstander?

    Jeg støtter ikke bruk av AAS men mener at en spade er en spade og mange bruker sterkere rusmidler som gjør mer skade. Dobbeltmoralen og misunnelsen hersker som kjent i Norge, og enhver som ser bedre ut er med en gang en "boletype uten hjerne som bare koster mye for Norge", aggresiv er han og( vi glemmer studier som norske forskere har kommet med for vi vet bedre enn dem:).

    Må nesten få ut litt trykk etter alle de gode artikklene Vg har servert i det siste.

    SvarSlett
  15. Stoffet ble brukt i beh av brannskadde , da først etter napalskader (rel v. nam) gr stimuli til produksjon av naturlige nye celler.
    Som ved di fleste legemidler kan det opnåes en ønsket efekt og en bieffekt.
    Preparatene er lovlig i bruk i norge , ulovlig i idrettsammenheng /konkurrannse og salg og import er selvfølgelig forbudt ved lov i alle land.

    SvarSlett
  16. hm er det noen her som har prøvd anabole steorider???? jeg har det jeg var 19 tynn puslete ikke noe kraft kar for å si det sånn. høy forbrenning som en ovn kom i militæret trena bar uten men!!! men det kommer en dag du vil prøve å herregud å det funka! fra 75 kilo til 117 på 5mnd russere og decadurabolin! slutta å trene etter militæret trena ikke på 12 år, fikk lyst trna rent 2 år ja å så jeg tok en liten kur til det svakeste anabole du kan få men også det beste. legen så det på meg, å det er ingen bi virkninger på det stoffet jeg brukte da det sjekket han... å ikke er jeg diger som ett fjell vil ikke heller men det er mye å velge å det er helt klart att her er det mange som vet NADA OM ANABOLE STEORIDER SE FILMEN BIGGER STRONGER FASTER Å FÅ BAKOVER SVEIS OVER TINGSTILSTAND I SPORTENS VERDEN!

    SvarSlett
  17. HEr ser du hva Vestens innbyggere..lever og setter pris på... UTSEENDE.. og thats it..

    Et søtt ansikt og MORRA DI løper vekk med han og lar deg og faren din stå igjen.. OG SÅNNE helt syke tng jeg har hørt om :..

    FUCKED UP VWESTERN PEOPLE and theyre WORLD and theyre WAYS...


    NEi ass.. VESTEN hadde nok vi alle andre klart oss unna

    SvarSlett
  18. Kjenner mange bolere, boler ikke selv. Anabole steroider kan være til stor hjelp for mange, det er heller ikke farlig så lenge man passer på bruken og er forsiktig med det. Husk at det også finnes MANGE forskjellige typer av steroider, ikke alle lager bare vann i musklene nei. Foreslår att flere leser seg opp på sterioder.net

    Ps, hvordan tror dere div hollywoodstrjerner holder seg så godt, det er nok ikke bare de "Hemmelige diettene" se & hør skriver om!

    SvarSlett
  19. Tilbakestående idioter

    SvarSlett
  20. Hjernekpasiteten minker proposjonalt med økende muskelmasse

    SvarSlett
  21. Tilføring av testosteron påvirker kun selve vekst-tiden og derav synligjør prossessen mellom 2-5 g raskere enn ved "ren" trening, dog likevel begenset av kroppens egen naturlige "brems" på 5 % økning i ren muskel-masse /år.
    Øker vekten ytterligere ligger resten av kg'ene kun i form av værsketilførsel i muskel-cellene.

    Tren naturlig gutter......bedre på sikt.

    SvarSlett
  22. Er det merklig folk ikke vil ut med at de bruker steroider sånn som folk flest snakker om de. Dere burde lese dere opp på virkningen av steroider før dere kommer med pekefingeren.

    SvarSlett
  23. ha ha idiot,sykehusene i thailand er mye bedre enn i norge.tulling

    SvarSlett
  24. men thailand trenger altså kåte griser som kun kan få seg dame ved å drysse penger på familien til en fattig thai?
    mye idioter her som aldri har tatt steroider, ikke vet hva de snakker om, og tror på alt som skrives i media om hvordan steroider og de som tar dem er. get a fkn life, å slutt å bland dere i hva andre folk velger å gjøre med kroppen sin.

    SvarSlett
  25. Her er det mange som ikke vet noe som helst. Jeg vet selv at bruken av anabole steroider er både risikabel rent helsemessig, men samtidig gir det også et utrolig kick NÅR man bruker det. Det som kan være risikbalet er OVERDREVEN bruk. Mannen i denne reportasjen lever sannsynligvis i absolutt beste velgående. Uansett....det må jo være hans valg. Personlig synes jeg det er interessant å lese slike reportasjer. Mange av de som roper høyest i mot menn som bruker mye tid og kanskje medikamenter for å få en fin kropp, har sannsynligvis et ambivalent forhold til kropp og fysikk. Det er mange misunnelige der ute. Kvinner liker menn som ser sterke ut. Det har de alltid gjort og mange menn som IKKE har en fast ogh sterk kropp VET dette og misunner "bolerne" dette. Ikke alle bolere ser bra ut, men veldig mange gjør det. Det blir derfor litt patetisk å lese all den harde kritikken mot de som bruker steroider. Det er mer misunnelse bak all denne forakten OG et ønske om å kanskje se mer attraktiv ut selv. Hvorfor ikke heller kritisere de som bruker heroin, eller drikker seg sanseløse? Det må vel være verre og mer skadelig for enkeltindividet?? La nå folk gjøre det de har glede av. Tom skader ingen..:):) Ha en fin helg..:)

    SvarSlett